9. maj 2012

New in
Denne top købte jeg i Gina tricot igår, den tror jeg bliver lækker i et par sorte højtaljede shorts til sommer! Jeg har også købt en en super fed blazer fra en genbrug, jeg har syget lidt om på den så den er blevet ekstra cool, skal nok vise jer den herinde i morgen! Btw, ville vildt gerne have lagt billeder ind fra min søsters konfirmation,  fik taget en masse gode synes jeg. Men problemet var at jeg ikke kunne oplade mere end 5 herinde, før den sagde at jeg ikke havde plads til flere billeder på bloggen, og at jeg skulle købe ny plads?? wth..

update: Lige nu hygger jeg hos min dejlige veninde, og senere skal jeg ud og snakke med nogle der vil bruge mig som hovedrolle i deres kortfilm, fortæller mere i morgen!

- Frida

6 kommentarer:

 1. Jeg oplevede det samme her for en uges tid siden, hvor den sagde, at der ikke var mere plads til billeder, og at jeg også skulle købe mere plads. Jeg ventede en dags tid med at prøve igen, og der virkede det :-)

  Du kan måske få svar på nogle spørgsmål omkring det her (hvis du bruger picasa) http://support.google.com/picasa/bin/answer.py?hl=en&answer=1224181

  /Benedikte
  benediktegroth.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Wauw Frid, det har du ikk sagt noget om! Hovedrolle!? Det må jeg lige høre mere om ;)

  SvarSlet
 3. Benedikte - ja det vildt irriterende, men tak for tippet, så prøver jeg lige at gå derind og finde ud af det, for jeg kan stadig ikke oploade mere end 2-3 stykker :(

  Buaket - Mange tak, er også rigtig glad for den!

  Melis pigen - Jaaa søde, det ikke fordi det er så stort, det nogle fra en filmskole, der hørte mig om jeg havde lyst til det :) men det bliver da meget sjovt at prøve!

  SvarSlet
 4. Orh.. mega lækker blog, er blevet fast læser!
  Jeg er så vild med jeres totalt cool stil

  /Victoria
  www.victoriakraft.blogspot.com

  SvarSlet